UNIVERSITATEA TEHNICĂ "GHEORGHE ASACHI" DIN IAȘI

FACULTATEA DE MECANICĂ

   

Admitere - informații generale

 
   

 Admitere

 Concurs admitere


 Condiții de înscriere
 Acte necesare
 Stabilire rezultate
 Repartizare


 Informații


 Studenți români
 Studenți străini
 Facilități
 Locuri de muncă


 Materiale prezentare


 Prezentarea Facultății
 Poster admitere
 Fluturaș admitere
 Pliant admitere


 Specializări


 Autovehicule Rutiere
 ISPA
 Sisteme și Echipamente Termice
 Inginerie Mecanică
 MAIA
 Mecatronică
 Robotică


 Masterat/Doctorat


 Masterat
 Doctorat Cursuri postuniversitare

Informații generale

Dacă sunteți un absolvent de liceu ce plănuiește o carieră universitară, un student la o altă universitate ce caută să se transfere într-unul din programele noastre, sau un absolvent licențiat ce dorește studii post-universitare, veti afla că Facultatea de Mecanică din Iași vă poate oferi multiple opțiuni.

Vizitați și celelalte pagini pentru a afla detalii despre programele educaționale ale facultății noastre.

Programul de studii universitare al Facultății de Mecanică începe cu trei ani de cursuri de cunoștințe generale ce includ matematică, fizică, chimie și cursuri introductive în inginerie. Programul continuă cu cursuri de specialitate corespunzătoare domeniului de studiu ales. După absolvire, mulți studenți sunt angajați direct în industrie și servicii, în timp ce alții urmează cariere universitare sau de cercetare.

Facultatea de Mecanică din Universitatea Tehnic㠄Gheorghe Asachi” din Iași oferă programe educaționale deosebite pentru studii post-universitare în toate ariile de specializare, pentru Masterat (M.Sc.), Doctorat (PhD) sau cursuri de specializare / perfecționare. Informații și detalii despre aceste programe sunt prezentate în secțiunea de studii post-universitare. De asemenea, mai multe informații se pot găsi pe paginile de prezentare ale corpului didactic din facultatea noastră.


IMPORTANT: Deși informațiile prezentate despre programele noastre sunt valabile pentru toți studenții, solicitanții cetățeni străini vor trebui să verifice și paginile ce prezintă cerințele speciale la admitere.