• Welcome!
  Welcome! This site provides information about the study programs and other activities taking place in our faculty.
 • Welcome!
  Welcome! The Faculty of Mechanical Engineering of Iasi offers high quality study programs for bachelor, master and doctoral degrees.
 • Admission 2016
  Admission 2016 For the admission in July 2016, we have a total of 354 places, Automotive Engineering, Mechanical Engineering, Mechatronics and Robotics, and also 247 places for the Masters.
 • Welcome!
  Welcome! This site provides information about the study programs and other activities taking place in our faculty.

Drive Your Future

Programul de stagii “Drive Your Future”

În fiecare an, grupul Renault Romania pune la dispoziţia studenţilor din anii III si IV de studii licenţă, precum şi masteranzilor o ofertă bogată de stagii cu profil tehnic. Stagiile Drive Your Future din cadrul Renault România se desfăşoară pe o perioadă de 3 luni, timp în care stagiarii lucrează la un proiect de stagiu sub atentă supervizare a unui tutore din cadrul companiei. Experienţa din timpul stagiului permite studenţilor şi masteranzilor să descopere specificul diverselor activităţi din industria auto, să îşi clarifice opţiunile de evoluţie profesională, să dezvolte competenţe de specialitate şi generice precum lucrul în echipă, organizare, comunicare, prezentare şi utilizarea limbilor străine în context profesional. În ultimii 10 ani, peste 1.000 de studenţi şi masteranzi din toata ţara au realizat un stagiu la Renault România.

 

Romania, cu cei aproape 18.000 de angajati, reprezinta a doua tara a grupului Renault ca efective si singura, cu exceptia Frantei, care detine toate competentele unui constructor auto, de la design si conceptie pana la fabricatie, vanzare si servicii post-vanzare. Principalele entitati ale Renault Romania sunt Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie, Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie.

 

Pentru a fi la curent cu oferta de stagii Renault Romania va invitam sa accesati periodic paginile

http://www.renault-technologie-roumanie.com/cariere/programe-pentru-studenti/internship

http://www.daciagroup.com/cariere/stagiari-dacia-groupe-renault/drive-your-future-2013

Ştiri

Mediafax
245112
Today
This week.
This month.
Total
42
42
1539
245112
Your IP: 34.238.194.166
Hour: 2019-08-19 09:27:13