• Programarea examenelor pentru sesiunea 14.01-5.02.2018
  • Bine ați venit!
    Bine ați venit! Acest site vă prezintă informații despre programele de studii și despre alte activități care se desfășoară în facultatea noastră.

Şcoala internaţională de vară

Va aducem la cunostinta si va rugam sa sprijiniti participarea studentilor TUIASI la cursurile Scolii internationale de vara (International Summer School - ISS),  organizate in parteneriat cu Universidade da Coruna, Spania in perioada 4-22 mai 2015.

Scoala se adreseaza studentilor TUIASI inscrisi la programele de masterat si cunoscatori ai limbii engleze. Inscrierea se face personal, de fiecare student pe site-ul

http://www.iss.udc.es/courses/udc-tuiasi-international-summer-school, fiind necesare pentru selectie completarea rubricii tip scrisoare de motivatie si inregistrarea video cu durata de 1 minut a unei prezentari si motivatii in limba engleza (care conteaza ca si interviu).

Detalii privind modulele cursurilor si profesorii invitatii sunt in tabelul atasat.

Informatii suplimentare pe site-ul http://www.iss.udc.es/courses/udc-tuiasi-international-summer-school si la Prorectoratul de Relatii Internationale si Imagine Universitara.

Avem rugamintea ca inscrierea sa aiba loc pana la finalul acestei saptamini, respectiv 26 aprilie 2015. Avand in vedere organizarea in premiera a unei Scoli de vara la nivel institutional, consideram ca reprezentarea Universitatii noastre prin studentii participanti este o prioritate pentru cresterea dimensiunii internationale a TUIASI.

 

Prof.univ.dr.ing. Irina LUNGU

Prorector Relatii Internationale si Imagine Universitara